Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit hořčicový vepřový bůček | recept

Jak připravit hořčicový vepřový bůček | recept

Hořčicový vepřový bůček | recept. Vepřové maso a vepřový bůček obzvlášť, nepatří mezi masa, která bychom měli konzumovat často. Obsahuje příliš velké množství tuku. Ale jednou za čas v malém množství určitě neuškodí. Studené kořeněné maso z vepřového boku se hodí jako studené pohoštění k pivu. S čerstvým chlebem, naloženými okurkami nebo paprikou chutná (téměř) každému. Pokud se rozhodnete recept na hořčicový bůček vyzkoušet, doporučuji koupit libovější kousek masa.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit skládané řízky | recept
Jak připravit skládané řízky | recept
Skládané řízky | recept. Řízky – jednoduché jídlo, které zvládne připravit úplně každý. I tak zdánlivě obyčejný pokrm můžete ozvláštnit různými úprava…
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso
Jak připravit minutku z vepřového masa
Jak připravit minutku z vepřového masa | recept na minutku nebo grilované vepřové maso. Jestliže se rozhodnete maso podle následujícího receptu připra…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.