Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit houby lišky s anglickou slaninou | recept

 Jak připravit houby lišky s anglickou slaninou | recept

Jak připravit houby lišky s anglickou slaninou | recept. Recept na lišky s anglickou slaninou je rychlý, snadný a chutný. Oceníte ho ve dnech, kdy se vám nebude chtít dlouho stát u sporáku. Pokrm lze připravit ze všech druhů lišek (i jiných hub). Z lišky obecné je však nejlepší. Liška je v jídle křupavá, voňavá, jediná nevýhoda je její těžší stravitelnost v porovnání s jinými houbami. Některé zdroje uvádějí, že liška obecná je téměř nestravitelná a zažívacím traktem projde beze změny. Ale její chuť za to rozhodně stojí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit dýňové noky | recept
Jak připravit dýňové noky | recept
Dýňové noky | recept. Dýně Hokkaido je v kuchyni všestranně upotřebitelná. Na rozdíl od větších druhů má Hokkaido i přijatelnou velikost, takže se spo…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.