Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit listový salát se zeleninou a grilovaným hovězím | recept

13. Prosinec 2013

Připravte si 600 g hovězího boku, listový salát, zeleninu a další ingredience a pusťte se do chystání listového salátu se zeleninou na thajský způsob s grilovaným hovězím masem. Recept krok za krokem zhlédněte ve videu. Dobrou chuť!

Co je potřeba

Suroviny pro 4 porce:

600 g hovězího boku
250 g listových salátů
130 g mrkve (1 ks)
100 g čerstvý špenát
100 g listy červené řepy
60 g výhonků hrášku zeleného
30 ml olivového oleje (3 lžíce)
10 ml sójové omáčky (1 lžíce)
8 lístků čekanky
5 g hnědého cukru (1 lžička)
1 stroužek česneku
1 chilli paprička
1 dl šťávy z limetky
1 lžíce vody
máta, koriandr, bazalka
sůl, mletý černý pepř

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept
Jak upéct hrnečkovou vánočku | recept. Vyzkoušela jsem upéct vánočku bez vážení přísad, jen odměřovanými čtvrtlitrovým hrnečkem. Mám ráda přesné dávko…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.