Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit mořskou štiku po námořnicku | recept

Jak připravit mořskou štiku po námořnicku | recept

Mořská štika po námořnicku | recept. Vzhledem k vysokému obsahu plnohodnotných bílkovin, vitaminu A a B, vitaminu D (v tučnějších rybách) a množství nerostných látek je konzumace ryb zdraví velmi prospěšná. Rybí maso neobsahuje puriny, bez obav ho mohou zařadit do jídelníčku osoby trpící dnou. Mořské ryby na rozdíl od sladkovodních obsahují jód, který je důležitým stopovým prvkem pro správný vývoj organismu. Je tak důležitý, že má dokonce svůj den v kalendáři. 6. březen je mezinárodní den jódu. Níže popsaným způsobem si můžete připravit jakoukoli rybu, mořskou i sladkovodní.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct rybu s jogurtem | recept
Jak upéct rybu s jogurtem | recept
Jak upéct rybu s jogurtem | recept. Ryby by se měly na našem stole objevovat co nejčastěji, odborníci doporučují zařazovat ryby do jídelníčku alespoň…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.