Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku

Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku

Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku. Někdo kdysi řekl, že pomazánky vymýšlejí ženy bez fantazie. Nevím, nakolik je tvrzení pravdivé, ale žena, která  vymyslela tuto, fantazii rozhodně měla. Posuďte sami.

Následující článek popisuje přípravu jemné makrelové pomazánky v základní variantě. Tímto postupem se dá připravit mnoho jiných druhů. Křen se může nahradit jemně krájenou cibulí, pórkem i třeba naloženou kapií. Zelená nať může být z pažitky, cibule, řeřichy, petržele či kopru. Kořenit můžete česnekem, rajským protlakem nebo paprikovou pastou. Možností je hodně, základ zůstává pro všechny stejný (bez křenu). 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak udělat pomazánku z makrely | recept
Jak udělat pomazánku z makrely | recept
Jak udělat pomazánku z makrely | recept. Ač se ryby řadí k dietnějším pokrmům, tak makrela je zrovna velmi výživná. Je mastnější, ale obsahuje zá…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.