Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit smažený květák | recept

14. Leden 2014

Jednoduchý recept: Smažený květák? To je klasika českých domácností za pár korun. Sezónní minutka z květáku se osvědčí jako rychlé hlavní jídlo a minimálním úsilím u kuchyňské plotny. Jak na to? Očistěte čerstvý jednokilový květák, na trojobal připravte mouku, vejce a strouhanku. Dále by nemělo chybět mléko, sůl a olej. Smažený květák podáváme nejlépe s vařenými brambory. Recept na smažený květák krok za krokem zhlédněte ve videu, které vám bude vodítkem. Pusťte se do přípravy smaženého květáku podle receptu také i vy. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat smažený květák | recept
Jak udělat smažený květák | recept. Smažený květák, nové brambory a okurkový salát, to je kombinace, které na poledním menu v restauraci odolá málokdo…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.