Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit smažený květák | recept

14. Leden 2014

Jednoduchý recept: Smažený květák? To je klasika českých domácností za pár korun. Sezónní minutka z květáku se osvědčí jako rychlé hlavní jídlo a minimálním úsilím u kuchyňské plotny. Jak na to? Očistěte čerstvý jednokilový květák, na trojobal připravte mouku, vejce a strouhanku. Dále by nemělo chybět mléko, sůl a olej. Smažený květák podáváme nejlépe s vařenými brambory. Recept na smažený květák krok za krokem zhlédněte ve videu, které vám bude vodítkem. Pusťte se do přípravy smaženého květáku podle receptu také i vy. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat smažený květák | recept
Jak udělat smažený květák | recept. Smažený květák, nové brambory a okurkový salát, to je kombinace, které na poledním menu v restauraci odolá málokdo…
Jak připravit horkou Becherovku
Jak připravit horkou Becherovku | recept na horký alkoholický nápoj místo svařáku. Becherovka je plná léčivých bylinek (vlastně tedy plná zdraví, že).…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.