Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit šťavnaté mleté maso a další rady a tipy pro mleté maso

Jak připravit šťavnaté mleté maso a další rady a tipy pro mleté maso

Mleté maso má v kuchyni svou pevnou pozici, neboť se z něj dají připravit úžasně dobré pochoutky. Mleté maso může být různého druhu, z vepřového masa, hovězího nebo namíchané z těchto obou typů, z drůbežího masa i zvěřiny. Každé mleté maso je svým způsobem specifické, má odlišnou chuť a také se jinak upravuje a ochucuje. Hovězí maso a všechny ostatní typy masa, které jsou bez tuku, se mohou po upečení někomu zdát suché a málo šťavnaté. Na to existuje dobrá a užitečná rada, která následuje v tomto článku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Božena Cubinetová (neověřeno) | Po, 04/21/2014 - 18:33

- mleté maso lze rovněž nadstavit houskou namočenou ve smetaně, nebo mléce, taktéž je výborné jemně smíchat s tuhým , ušlehaným bílkem...

- cuketa plněna mletým masem je lahodná, když dáme žloutky 2-3 a bílek ušleháme, mleté maso je tak nadýchané ,

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.