Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit štěpánské rizoto | recept

Jak připravit štěpánské rizoto | recept

Štěpánské rizoto | recept. Není třeba mít na talíři každý den maso. Jsou i bezmasá jídla, která zasytí na delší dobu. Příkladem je následující recept na zeleninové rizoto, které je doplněno natvrdo vařenými vejci. Množství jednotlivých ingrediencí nemusíte striktně dodržovat, můžete si poměr upravit podle vlastního uvážení, recept je orientační. Správné rizoto by mělo být lepkavé, uvařené z kulatozrnné rýže. Ne každému to vyhovuje a i na fotografiích je rizoto z dlouhozrnné rýže.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak připravit kantonskou rýži | recept
Jak připravit kantonskou rýži | recept
Kantonská rýže | recept. Kantonská rýže je recept uvedený v Recepturách teplých pokrmů. Uvedený výčet surovin je volně upraven pro potřeby čtyřčlenné…
Jak udělat ředkvičkové placky | recept
Jak udělat ředkvičkové placky | recept
Ředkvičkové placky | recept. Ředkvičky jsou jedním z prvních jarních zeleninových druhů. Objevují se již v průběhu května (skleníkové dříve). Nejlepší…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.