Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit tradiční švédský glögg podle originálního receptu | z mezinárodní kuchyně

Jak připravit tradiční švédský glögg podle originálního receptu | z mezinárodní kuchyně

Jak připravit tradiční švédský glögg podle originálního receptu | z mezinárodní kuchyně. Glögg je horký nápoj z kořeněného červeného vína populární v severských zemích od 17. století, kdy si tehdejší panovník oblíbil německý glühwein (svařené víno). Nápoj se připravuje v mnoha zemích a liší se v přidávaných ingrediencích, základ však vždy tvoří červené víno. Ve Švédsku se k němu zakusuje kynuté pečivo se zázvorem, které si můžete upéct podle tohoto návodu: https://www.jaktak.cz/jak-upect-svedske-lusse-kattor-kynute-pecivo-se-safranem.html

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.