Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit zapékané brambory se smetanou

22. Květen 2011

Na přípravu zapékaných brambor se smetanou nám postačí to, co nám dům dal. A tedy brambory, olej, mléko, smetanu na vaření a sůl. Recept na zapékané brambory se smetanou je více než snadný a zvládne jej i úplný začátečník v kuchyni. Jestli se vám zapékané brambory se smetanou podaří, napište sem své zkušenosti.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak udělat bramborák | recept
Jak udělat bramborák | recept. Nebo-li cmunda je tradiční pokrm české, německé i rakouské kuchyně. V Polsku se bramborák jí i na sladko jen posypaný c…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.