Co je potřeba

1-2 lžíce másla
1 větší cibule
500 g čerstvých hub
sůl
mletý pepř
petrželka
100 ml mléka
trocha strouhanky na zahuštění
2 bílky
máslo na vymazání zapékací mísy

1

Nejprve si na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.

2

Poté vmícháme na plátky nakrájené houby a dusíme doměkka.

3

Osolíme, opepříme.

4

Do vychladlých hub přidáme nakrájenou petrželku, mléko a zahustíme strouhankou.

5

Nakonec vmícháme sníh z bílků.

6

Celou směs dáme do zapékací mísy, kterou jsme si vymazali.

7

Pečeme dozlatova.

8

Podáváme s bramborami a zeleninovým salátem.

Tipy

Do hmoty můžeme přidat i nakrájenou šunku či jarní cibulku.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
3
Average: 3 (3 votes)