Jak udělat vitariánskou koprovku | recept
26. Květen 2014
Stačí mandle, avokádo, kopr a koření… A můžeme připravit vitariánskou koprovku. Základem vitariánské (jídlo připravené bez vaření či jiné tepelné úpravy) koprovky (omáčky nebo polévky), je mandlové mléko. Mandle přes noc namočíme, slijeme a v mixéru s přilitou vodou mixujeme. Scedíme, přidáme nakrájené avokádo, osolíme, okořeníme dle chuti a rozmixujeme. Zdravá vitariánská koprovka je hotová! Jak jednoduché!
Další zajímavé články
Jak připravit mexický těstovinový salát s černými fazolemi | recept
Jak připravit mexický těstovinový salát s černými fazolemi | recept. Vydatný, výrazný a hlavně výtečný – přesně takový je salát podle tohoto receptu.…
Jak uvařit jihoamerické dušené batáty s černými fazolemi | recept
Jak uvařit jihoamerické dušené batáty s černými fazolemi | recept. Sladké brambory podušené v jednom hrnci s rajčaty a voňavou variací pikan…
Jak upéct vepřové kostky ve slaninovém kabátku | recept
Jak upéct vepřové kostky ve slaninovém kabátku | recept. Ať už sekaná či roláda, k obědu či k večeři, pokrm s masem bezpochyby každý ocení..…
Jak na rychlou lilkovou pánev načerno | recept
Jak na rychlou lilkovou pánev načerno | recept. Tato efektně vypadající pánev plná velkých kusů barevné zeleniny vás velice snadno přesvědčí, že rychl…
Jak upéct domácí perníkové „Lotus sušenky“ | recept
Jak upéct domácí perníkové „Lotus sušenky“ | recept. Výrazně kořeněné, výrazně voňavé, a ještě k tomu nápadně podobné oblíbeným Lotuskám. Sušenky…
Diskuze k videu