Jak upéct filet z candáta se špenátem | recept
Recept na pečený filet z candáta se špenátem. Tento recept na vynikajícího candáta si prostě zamilujete. Je to opravdová dobrota. Pro 4 lidi koupíme 4 filety z candáta i s kůží, připravíme 4 stonky čerstvého kopru, 2 větvičky tymiánu, 2 lžičky oleje, 1 lžíc másla a jednu lžíci mořské soli. A špenát si rovněž uděláme domácí: bude potřeba 500 g čerstvých špenátových listů, 6 cherry rajčat, 1 citron, 1 řapík celeru, 1 šalotku nebo bílou cibuli, 2 dl bílého vína, 2 stroužky česneku, 2 lžíce másla, 1 lžíce piniových ořechů a sůl. A jdeme na to! Podívejte se na videorecept na pečeného candáta krok za krokem.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor
Jak připravit karbanátky z ryb a vařených brambor | recept na rybí karbanátky. Karbanátky z ryb a brambor jsem poprvé připravovala z kapra, kterého ne…
Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku
Jak připravit pomazánku z uzené makrely | recept na rybí pomazánku. Někdo kdysi řekl, že pomazánky vymýšlejí ženy bez fantazie. Nevím, nakolik je tvrz…
Jak uvařit těstoviny se špenátem a ančovičkami | recept
Těstoviny se špenátem a ančovičkami | recept. Následující lehký pokrm si můžete připravit z jakéhokoli druhu těstovin. Nejlépe chutná s čerstvými…
Jak připravit tuňáka na olivách | recept
Tuňák na olivách | recept. Mořské ryby jsou důležitým zdrojem jódu, vitaminů, minerálů a stopových prvků. Rybí maso je lehce stravitelné a d…
Jak upéct makrelu s lečem po maďarsku | recept
Makrela s lečem po maďarsku | recept. Makrela je dravá ryba s tučným masem, běžně dostupná v obchodech. Její velkou výhodou je to, že má pom…