Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct kuřecí křídla na česneku | recept

Jak upéct kuřecí křídla na česneku | recept

Jak upéct kuřecí křídla na česneku | recept. Kuřecí křídla se ještě nedávno považovala za podřadnou část kuřete a v kuchyni využívala jen jako surovina k přípravě vývarů a polévek. To dnes již neplatí a kreativní kuchař z kuřecích křídel dokáže připravit mnoho kulinářských variací. Křídla se mohou vařit, smažit, grilovat i péct. Výborně se doplňují s bylinkami, pikantním kořením nebo rozličnými marinádami. Výhodou této části kuřete je poměrně nízká cena. Nabízím k vyzkoušení jeden osvědčený recept mé kuchyně.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.