Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct kuřecí prsa v kořeněné jogurtové omáčce

Jak upéct kuřecí prsa v kořeněné jogurtové omáčce

Kuřecí prsa jsou v kuchyni oblíbenou výchozí surovinou k mnoha pokrmům. Je to nejhodnotnější část kuřete, přesto ne každému vyhovuje jejich fádní chuť. Právě proto se často připravují s různými kořeněnými marinádami nebo ve směsi s jinými chuťově výraznými ingrediencemi. Následující recept má původ v indické kuchyni, avšak je upraven na české poměry. Je vynechána nať koriandru, typická pro indická jídla, bohužel ne každý ji snese.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.