Jak upéct marokánky | recept
27. Říjen 2011
Recept na domácí marokánky. Nejčastěji se při přípravě marokánek používá míchané kandované ovoce. Můžete ale použít i převařenou pomerančovou kůru naloženou v cukru. Marokánky tak získají nezaměnitelnou originální chuť a vůni. Konec řečí a pojďme si upéct voňavé marokánky podle receptu.
Další zajímavé články
Jak připravit barevné rafaelo řezy | recept
Barevné řezy rafaelo | recept. Kokosové kuličky rafaelo zná asi každý, u nás se těší oblibě jejich domácí napodobenina, která nesmí na Vánoce chybět.…
Jak připravit mátové kuličky | recept
Nepečené mátové kuličky | recept. Nepečené cukroví je velice vděčné, pokud nejste zrovna fandové pečení nebo jen nestíháte v předvánočním shonu, a pře…
Jak vyrobit veselé cukroví pro děti | recept
Jak vyrobit veselé cukroví pro děti | recept. Hlavně menší děti vidí ve vánočních svátcích něco úžasného. Líbí se jim ozdobený stromeček, koledy i sla…
Jak udělat orientální kopečky | recept na cukroví
Jak udělat orientální kopečky | recept na cukroví. Nejde-li cukroví z formiček vyklopit, postavíme je horké na morkou utěrku nebo je obrátíme a přikry…
Jak připravit roládu à la vosí hnízda | recept
Nepečená roláda à la vosí hnízda | recept. Nepečená roláda vyrobená z ingrediencí, které se používají i pro přípravu vosích hnízd, bude skvělým mouční…
Diskuze k videu