Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct nekynutý podmáslový chlebíček s řepou a balkánským sýrem | recept bez droždí

Jak upéct nekynutý podmáslový chlebíček s řepou a balkánským sýrem | recept bez droždí. Spojení jemně nasládlé červené řepy se slaným sýrem funguje opravdu kdekoliv a v čemkoliv. Jak samostatně ve své pečené podobě, tak v syrovém stavu zakomponované například do salátu. Není se tedy co divit, když se tato dvojka sebevědomě vetře i do přízně chleba. Svou přítomností zajistí naprosto chuťově dokonalý a vláčný kus pečiva, který si vystačí v podstatě sám o sobě, bez nutnosti dalších propriet k podávání.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.