Jak upéct zajímavé a chutné sušenky i jiné pečivo? Vsaďte na pekanové ořechy
Pekanové ořechy si postupně nacházejí cestu i do českých kuchyní – a není divu. Jsou výborné, máslově jemné, příjemně nasládlé a skvěle se hodí nejen do sladkého pečiva, ale i do chleba nebo slaných koláčů. Jejich chuť připomíná vlašské ořechy, ale bez hořkosti a s vyšším obsahem zdravých tuků. Pokud jste je ještě nevyzkoušeli v domácím pečení, je na čase to napravit.
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak na netradiční trnkový koláč
Recept na voňavý a šťavnatý podzimní dezert s trnkami
Trnky se skvěle hodí do koláčů díky své sladkokyselé chuti, která v kombinaci s křehkým těstem a…
Jak upéct obrácený švestkový koláč? Vyzkoušejte jej a nebudete litovat
Obrácené koláče jsou velmi oblíbené zejména pro jejich jednoduchost a rychlou přípravu. Nejznámější je asi obrácený jablečný koláč a alespoň jednou za…
Jak na výborný podzimní nepečený koláč se švestkami
Také máte švestky spojené s podzimními chutěmi? A ještě o to více, když jsou podávány v kombinaci se skořicí? Pokud máte tuto voňavou a výte…
Jak upéct cuketové muffiny s vůní a chutí po pernících?
Máte malé děti a přejete si upéct jim dobrotu, která je zasytí a můžete ji nabalit i na výlet? Anebo máte plno cuket, které je potřeba zpracovat a hle…
Jak upéct rychlou a výbornou bublaninu s černým rybízem
Klasickou bublaninu známe všichni. Tahle je trochu jiná v tom, že ji posypeme nejen ovocem, ale také posypkou. Tu uděláte naprosto jednoduše ze s…





