Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct zajímavé a chutné sušenky i jiné pečivo? Vsaďte na pekanové ořechy

Pekanové ořechy si postupně nacházejí cestu i do českých kuchyní – a není divu. Jsou výborné, máslově jemné, příjemně nasládlé a skvěle se hodí nejen do sladkého pečiva, ale i do chleba nebo slaných koláčů. Jejich chuť připomíná vlašské ořechy, ale bez hořkosti a s vyšším obsahem zdravých tuků. Pokud jste je ještě nevyzkoušeli v domácím pečení, je na čase to napravit.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na netradiční trnkový koláč
Recept na voňavý a šťavnatý podzimní dezert s trnkami Trnky se skvěle hodí do koláčů díky své sladkokyselé chuti, která v kombinaci s křehkým těstem a…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.