Jak uvařit bramborovou polévku | recept
Jak uvařit bramborovou polévku | recept. Jak uvařit tradiční bramborovou polévku? V české kuchyni patří k velmi oblíbeným pokrmům. Základem jsou brambory, ale vynikající chuť polévky zajistí kořenová zelenina, kterou podle sezóny můžeme doplnit i zeleninou čerstvou. Nikdy nezapomeneme na koření a houby. Houby dáváme sušené nebo čerstvé. Polévku zahušťujeme zlatavou jíškou, kterou si vždy připravíme z čerstvých surovin. Sice to chvilku trvá, ale žádná jíška v krabičce se domácí nevyrovná. Pokud podáváme s čerstvě upečeným chlebem, máme hned i výborný oběd!
Diskuze k článku
Přidat komentář
Další zajímavé články
Jak udělat bramborovou polévku s houbami | recept
Jak udělat bramborovou polévku s houbami | recept. Bramborová polévka s houbami má osobitou vůni a chuť, které ji dodávají právě přidané houby. Brambo…
Jak uvařit poctivou bramboračku | recept
Poctivá bramboračka | recept. Bramborová polévka nebo také bramboračka je známá jako tradiční česká polévka, i když se samozřejmě podává i v jiných ze…
Jak uvařit bramborovou polévku | recept
Bramborová polévka | recept. Jednou z nejznámějších polévek české kuchyně je bramboračka. Bramboračka se vaří podle různých receptů, v každém kraji se…
Jak uvařit zdravou bramboračku s vločkami | recept
Zdravá bramborová polévka s vločkami | recept. Receptů na bramboračku existuje bezpočet a mnohdy se předávají z generace na generaci a patří tak…
Jak udělat bramborovou polévku| recept na bramboračku
Jak udělat bramborovou polévku | recept na bramboračku. Bramborová polévka je jednoduchá, levná a chutná. Příprava tohoto pokrmu zabere 30 minut a můž…