Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit bramborovou polévku | recept

Jak uvařit bramborovou polévku | recept. Jak uvařit tradiční bramborovou polévku? V české kuchyni patří k velmi oblíbeným pokrmům. Základem jsou brambory, ale vynikající chuť polévky zajistí kořenová zelenina, kterou podle sezóny můžeme doplnit i zeleninou čerstvou. Nikdy nezapomeneme na koření a houby. Houby dáváme sušené nebo čerstvé. Polévku zahušťujeme zlatavou jíškou, kterou si vždy připravíme z čerstvých surovin. Sice to chvilku trvá, ale žádná jíška v krabičce se domácí nevyrovná. Pokud podáváme s čerstvě upečeným chlebem, máme hned i výborný oběd!

 

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit poctivou bramboračku | recept
Poctivá bramboračka | recept. Bramborová polévka nebo také bramboračka je známá jako tradiční česká polévka, i když se samozřejmě podává i v jiných ze…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.