Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit fazole v tlakovém hrnci | recept

Fazole a luštěniny vůbec jsou významný zdrojem vitamínů, a proto by v našem jídelníčku měly mít své čestné místo. Mezi netradiční ale zároveň snadnou přípravu fazolí patří jejich úprava v tlakovém hrnci (neboli papiňáku). Podívejte se, jak na to.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Milena Hauerová (neověřeno) | Po, 12/08/2014 - 14:25

Neměla jsem fazole namočené přes noc, jen 1,5 hod. Tak jsem je vařila v papiňáku 20 min. Neměla jsem ani mořskou řasu. Fazole nebyly úplně měkké, ale protože byly jen pro mně, tak si trochu zachroupu :-)

Další zajímavé články

Jak na luštěninové pomazánky | recept
Jak na luštěninové pomazánky | recept
Luštěninové pomazánky | recept. Luštěniny jsou bohužel velmi opomíjené v našich běžných jídelníčcích. Jsou poměrně kvalitním zdrojem rostlinných bílko…
Jak uvařit čočkovou polévku | recept
Jak uvařit čočkovou polévku | recept
Recept na čočkovou polévku. Čočkovou polévku mají rádi malí i velcí. Čočková polévka je ale oblíbená i hospodyňkami – je uvařená brzy, suroviny na jej…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.