Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit fazole v tlakovém hrnci | recept

Fazole a luštěniny vůbec jsou významný zdrojem vitamínů, a proto by v našem jídelníčku měly mít své čestné místo. Mezi netradiční ale zároveň snadnou přípravu fazolí patří jejich úprava v tlakovém hrnci (neboli papiňáku). Podívejte se, jak na to.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Milena Hauerová (neověřeno) | Po, 12/08/2014 - 14:25

Neměla jsem fazole namočené přes noc, jen 1,5 hod. Tak jsem je vařila v papiňáku 20 min. Neměla jsem ani mořskou řasu. Fazole nebyly úplně měkké, ale protože byly jen pro mně, tak si trochu zachroupu :-)

Další zajímavé články

Jak na luštěninové pomazánky | recept
Luštěninové pomazánky | recept. Luštěniny jsou bohužel velmi opomíjené v našich běžných jídelníčcích. Jsou poměrně kvalitním zdrojem rostlinných bílko…
Jak uvařit chilli con carne | recept
Chilli con carne | recept. Receptů na chilli con carne je nesčetné množství, některé jsou více jiné méně kombinované, společným jmenovatelem pak jsou…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.