Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit polévku z červené čočky | recept

Polévka z červené čočky | recept. Čočková polévka patří ke klasickým jídlům, která zná každý. Neznamená to však, že je pouze pro ty kuchaře, kteří nemají fantazii. I tento zdánlivě obyčejný pokrm lze uvařit s vtipem a nápadem. Stačí doplnit klasické ingredience a vykouzlíte výbornou polévku, s níž zabodujete. V tomto receptu je použita červená čočka, která sice není tak obvyklá, ale díky tomu, že je loupaná, nezpůsobuje nepříjemné nadýmání. Navíc červenou čočku není třeba ani dlouze namáčet. Postačí ji pouze pár minut povařit. Recept na tuto čočkovou polévku je tedy poměrně rychlý a jistě ho oceníte ve dnech, kdy se vám nedostává času.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.