Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit těstoviny s rajčaty a tvarohem | recept

Těstoviny s rajčaty a tvarohem | recept. Špagety se dají připravit na tisíc způsobů. Zpravidla nejchutnější jsou v jednoduché, na čas a suroviny nenáročné přípravě. Při nákupu špaget dáváme přednost těm vyrobeným z tvrdé pšenice – semolinovým. Semolinové těstoviny obsahují velké množství lepku, nehodí se pro celiaky. Oproti těstovinám z klasické pšeničné mouky mají hezčí barvu, nerozvařují se a jsou chutnější. Mají nízký glykemický index, jsou vhodné pro diabetiky. Omáčka z tvarohu a rajčat má svůj původ v Itálii. Odložte předsudky a vyzkoušejte ji, budete překvapeni chutí.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Šopský salát | recept. Saláty nejčastěji připravujeme v létě, kdy je dostatek čerstvé zeleniny na pultech obchodů, nebo máme k dispozici vlastní, ze z…