Přejít k hlavnímu obsahu

Jak vařit z cizrny

Jak vařit z cizrny

Cizrna někdy nazývaná římský hrách, není plodina na českém talíři neznámá. Alespoň tedy z pohledu starší historie. Ve druhé polovině 20. století se ovšem na trhu spíše nevyskytovala, na domácím jídelníčku už vůbec ne. V posledních 20 letech se k nám cizrna už zase dováží, a to je dobře, protože se jedná o velmi chutnou (a samozřejmě i z druhové podstaty zdravou) luštěninu. Jak vařit z cizrny?

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak na luštěninové pomazánky | recept
Jak na luštěninové pomazánky | recept
Luštěninové pomazánky | recept. Luštěniny jsou bohužel velmi opomíjené v našich běžných jídelníčcích. Jsou poměrně kvalitním zdrojem rostlinných bílko…
Jak vařit s červenou čočkou
Jak vařit s červenou čočkou
Červená čočka je jediná luštěnina, která nenadýmá, stačí jí krátká doba vaření, je zdravá a v kuchyni s ní lze vykouzlit spoustu lahodných jídel. Obsa…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.