Přejít k hlavnímu obsahu

Jak zpracovat černou ředkev

Jak zpracovat černou ředkev

Černá ředkev patří mezi velmi zdravé druhy zeleniny, které se určitě vyplatí zpracovat a uskladnit na zimu. Jednak pro její léčivé účinky, jež nám mohou být v chladném období nápomocny proti chřipce, kašli, nachlazení a dalším zdravotním neduhům. A jednak proto, že je černá ředkev velmi plodná a její bulvičky dosahují mnohem větších rozměrů, než je tomu třeba u ředkviček. Může tedy být i náročnější všechny plody využít k přímé konzumaci. Jak černou ředkev zpracovat, se dočtete v následujících odstavcích.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Jak uvařit polévku z patizonu | recept
Polévka z patizonu | recept. Patizon se v kontextu české kuchyně neřadí mezi příliš využívané zeleniny. Jeho nejklasičtější úpravou je obalení a smaže…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.