Přejít k hlavnímu obsahu

Jak bezpečně grilovat | rady

Jak bezpečně grilovat | rady. Ke grilování je vhodné maso méně tučné, křehké, mladé, nejlépe naporcované na plátky. To je věc, kterou možná během grilování znáte. Obzvlášť jsou-li v blízkosti grilu děti, měli bychom při grilování zvýšit pozornost. Gril se může na nestabilních nohách snadno převrhnout a způsobit popáleniny. Sepsala jsem alespoň pár základních zásad pro bezpečné grilování.

1

Umístěte gril v dostatečné vzdálenosti od hořlavých materiálů a do bezpečného závětří.

2

Po skončení grilování okamžitě uhaste oheň a popel vyhoďte až zcela vychladlý.

3

Nikdy nenechávejte gril bez dozoru.

4

V blízkosti grilu mějte přichystaný kbelík s vodou.

5

Nezapalujte gril pomocí hořlavých látek.

Autor: KJersey
|
Hodnocení

Diskuze k článku

Další zajímavé články

Jak udělat skopové žebírko | recept
Jak udělat skopové žebírko | recept. Skopové žebírko je ideální na zahradní slavnost. Na grilování můžete použít skopová žebra nebo skopové…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.