Přejít k hlavnímu obsahu

Jak na pesto z mrkvové natě | recept

06. Červenec 2019

Vyhazujete nať z mrkve? Zkuste ji nyní místo vyhazování využít, můžete si z ní připravit lahodné mrkvové pesto, které lze použít na pomazání na chléb, do salátů, na těstoviny nebo pečenou zeleninu. Pesto určitě vyzkoušejte, budete překvapeni jeho báječnou chutí. Podrobný postup, jak na pesto z mrkvové natě, naleznete v následujícím videoreceptu z kanálu Live with Anny.  

Co je potřeba

  • Nať ze svazku mrkve
  • Přibližně 60 ml extra panenského olivového oleje
  • Štávu z půlky citronu
  • Sůl
  • 100 g opražených slunečnicových semínek
Autor: redakce
Hodnocení
Zatím žádné komentáře. Buďte první!

Další zajímavé články

Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporučuji h…
Zapečený květák s uzeninou | recept. Květák je na trhu po celý rok, ale podzimní květák, vypěstovaný na poli nebo zahrádce, má mnohem lepší chuť. S ry…