Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit smažené rybí filé s černými houbami | recept

Jak připravit smažené rybí filé s černými houbami

Smažené rybí filé s černými houbami | recept. Recept je volně inspirován čínskou kuchyní. Mezi ingrediencemi jsou černé houby, které jsou v čínské kuchyni velmi oblíbené. Dostanou se sušené koupit v obchodech. Snadno si ji ale můžete přinést z vycházky v přírodě. Houba se jmenuje Boltcovitka bezová (Jidášovo ucho) a je častá na dřevě černého bezu. Roste celoročně. Houba má léčivé účinky a snadno se suší, můžete ji mít v zásobě. Sušené houbičky musíte před použitím několik hodin máčet ve vodě. Nabobtnají a budou vypadat jako čerstvé. Na doprovodné fotografii je také původně sušená.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.