Jak připravit uzenářského kapra | recept
21. Červenec 2011
Uzenářský kapr - to je recept, který doplňují uzenářské výrobky. Posuďte sami, nakolik recept může být zajímavý - třeba pro vaše hosty. Použijte také klobásové koření a nebudete litovat. Pozor ale na zahořknutí, sledujte videorecept Třeboňského kapra. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak udělat kapra na černo | recept
Jak udělat kapra na černo | recept. Vynikající recept na kapra. Tento recept na kapra je nejstarší dochovaný český recept na štědrovečerní rybu. Dopor…
Jak připravit mátové kuličky | recept
Nepečené mátové kuličky | recept. Nepečené cukroví je velice vděčné, pokud nejste zrovna fandové pečení nebo jen nestíháte v předvánočním shonu, a pře…
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady
Jak poznat a koupit čerstvou rybu | rady. Maso ryby je obecně považováno za velmi zdravou potravinu. Rybí maso je velmi chutné a bohaté na důležité vi…
Jak upéct cukroví plněné krémem z arašídů | recept
Cukroví plněné krémem z arašídů | recept. V prvním adventním týdnu se začíná plánovat vánoční pečení. Jsou druhy, které se musí péct dříve, aby se sti…
Jak připravit rychlý bramborový salát s Moravankou | recept
Rychlý bramborový salát s Moravankou | recept. Bramborový salát je zlatým hřebem tradiční štědrovečerní večeře. Někdo dává přednost osvědčenému rodinn…
Diskuze k videu