Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit variaci na kološvárské zelí | recept

Jak připravit variaci na kološvárské zelí | recept

Variace na kološvarské zelí | recept. Následující recept se zelím je z kategorie jídel z jednoho hrnce. Ale netěšte se dopředu, nádob je potřeba mnohem víc, jen finální úprava se odehrává v jednom hrnci. Jídlo je původem z Maďarska, znala jsem ho pod názvem kološvárské zelí. Leč s tímto pokrmem to nemá mnoho společného, spíše se podobá sedmihradskému zelí. V knize Poezie v kuchyni ho autor přirovnává ke kompostu, suroviny se navrství a nechají proležet :). Čím déle uvařené jídlo necháte proležet, tím lepší bude mít chuť.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.