Přejít k hlavnímu obsahu

Jak si udělat domácí paštiku | recept

Jak si udělat domácí paštiku | recept

Domácí paštika | recept. Paštiky patří mezi oblíbené pomazánky a studené předkrmy. Jsou také vhodným doplňkem obložených studených mís. Připravují se ze směsi různých druhů mas, jater a koření. Podle fantazie lze přidat koňak, brusinky, krájené mandle a další přísady, paštika bude slavnostnější. Následující recept je na základní paštiku, do které je přidána anglická slanina pro lepší barvu. Domácí paštiky, protože jsou připravovány bez barviv a konzervantů, nemají tak hezkou růžovou barvu, jako paštika z obchodu. Recept si můžete vylepšit podle fantazie kořením nebo přísadami. Postup při přípravě bude stejný.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.