Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat čokoládovou polevu podle cukrářky Jozefíny Zaukolcové | recept

27. Březen 2014

Čokoládová poleva? Recept na čokoládovou polevu vyžaduje jen dvě suroviny: kvalitní čokoládu a ztužený tuk. Příprava čokoládové polevy je velmi jednoduchá. Ve vodní koupeli smícháme čokoládu a ztužený tuk, tak aby se nám ingredince pro čokoládovou polevu pěkně spojily. Při výrobě čokoládové polevy platí pravidlo, že 1/3 tvoří ztužený tuk, zbytek čokoláda. Receptem na čokoládovou polevu provází nejznámější slovenská profesionální cukrářka Jozefína Zaukolcová. Čokoládová poleva krok za krokem - spusťte video recept.

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak zavařit jablka na štrúdl | recept
Jak zavařit jablka na štrúdl | recept. Jablka patří mezi naše nejzdravější a nejčastěji pěstované druhy ovoce. Obzvláště v zimě je vhodné do…
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporučuji h…
Jak zavařit hrušky v medu | recept
Jak zavařit hrušky v medu | recept. Domácí kompoty se hodí mít v zásobě ve sklepě nebo spíži. V zimě je využijete na výborné koláče, dezerty nebo ovoc…