Přejít k hlavnímu obsahu

Jak udělat kuřecí prsa s hermelínem | recept

29. Červenec 2011

V tomto receptu využijeme hermelín. Hermelín rozpůlíme a vydlabame ho. Kuřecí maso nakrájíme na kostky, přidáme cibuli, koření a sůl. Zalijeme pivem nebo vínem. Necháme hodinu odležet v lednici. Na rozpálenou pánev dáme kuřecí maso s cibulí. 15 až 20 minut restujeme, aby se maso propeklo. Poté si dáme maso na stranu pánve, přidáme hermelín. Nakonec maso umístíme do hermelínových formiček. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Jak připravit kuřecí frikasé | recept
Kuřecí Frikasé | recept. Frikasé je vlastně jiný výraz pro zadělávanou slepici nebo kuře. Jde o starý kuchařský postup, který se od svého vzniku výraz…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.