Co je potřeba

400-600 g svíčkové
sůl
mletý pepř
hladká mouka
2 lžíce másla

1

Svíčkové maso odblaníme a nakrájíme na 8 - 12 řezů po 50 g.

2

Svíčkové maso zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a velmi mírně poprášíme hladkou moukou.

3

Na rozehřátém oleji svíčkové medailonky opečeme z obou stran.

4

Snížíme teplotu a přidáme máslo.

5

Svíčkové medailonky podáváme s hranolkami nebo dušenou rýží.

Tipy

Do svíčkového masa při obracení nepícháme, aby šťáva nevytekla.

Vyzkoušejte tyto snadné marinády:
-sůl, pepř, olej
-sůl, sójová omáčka, olej
-sůl, grilovací koření, jogurt, olej

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
3.6
Average: 3.6 (5 votes)