Jak upéct makrelu s lečem po maďarsku | recept
28. Prosinec 2019
Makrela s lečem po maďarsku | recept. Makrela je dravá ryba s tučným masem, běžně dostupná v obchodech. Její velkou výhodou je to, že má poměrně velké kosti, které se dají snadno odstranit. Makrela má šťavnaté maso a dá se upravit nejrůznějšími způsoby. Takto se ryba připravuje v Maďarsku.
Co je potřeba
- 2 makrely
- 2 větší papriky
- 3 velká rajčata
- 1 cibule
- sůl
- mletý pepř
- lžíce mleté sladké papriky
- 100 ml sladké smetany
- 100 g másla
Související články
Další zajímavé články
Jak uvařit indickou fazolovou polévku | recept
Indická fazolová polévka | recept. Tuto hustou a sytou zeleninovou polévku je možné podávat i jako hlavní jídlo ve všední den. Sta…
Jak grilovat lososa i jiné ryby
Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…
Jak připravit mořskou štiku po námořnicku | recept
Mořská štika po námořnicku | recept. Vzhledem k vysokému obsahu plnohodnotných bílkovin, vitaminu A a B, vitaminu D (v tučnějších rybách) a množství n…
Jak na švýcarský kroucený chléb s olivami | recept
Švýcarský kroucený chléb s olivami | recept. Vláčná a nadýchaná střídka, křupavá kůrka a jemně sladkokyselá chuť oliv. To je výborný švýcarský chléb.…
Jak upéct pstruha v troubě | recept
Pečený pstruh | recept. Ryby by neměly v našem jídelníčku chybět. Jsou lehce stravitelné, obsahují zdraví prospěšné tuky a mají vysoký obsah bílkovin.…
Diskuze k článku