Jak upéct makrelu s lečem po maďarsku | recept
25. Leden 2025
Makrela s lečem po maďarsku | recept. Makrela je dravá ryba s tučným masem, běžně dostupná v obchodech. Její velkou výhodou je to, že má poměrně velké kosti, které se dají snadno odstranit. Makrela má šťavnaté maso a dá se upravit nejrůznějšími způsoby. Takto se ryba připravuje v Maďarsku.
Co je potřeba
- 2 makrely
 - 2 větší papriky
 - 3 velká rajčata
 - 1 cibule
 - sůl
 - mletý pepř
 - lžíce mleté sladké papriky
 - 100 ml sladké smetany
 - 100 g másla
 
Související články
Další zajímavé články
 Jak uvařit mexický ohnivý hrnec | recept
 Mexický ohnivý hrnec | recept. Ohnivý hrnec, jak je patrné již podle názvu, je inspirován mexickou kuchyní. Ta ve velké míře používá různé druhy…
 Jak na švýcarský kroucený chléb s olivami | recept
 Švýcarský kroucený chléb s olivami | recept. Vláčná a nadýchaná střídka, křupavá kůrka a jemně sladkokyselá chuť oliv. To je výborný švýcarský chléb.…
 Jak připravit thajské krevetové pad thai | recept
 Thajské krevetové pad thai | recept. Pad thai je název pro thajský pokrm (původem však pochází z Číny), který může být připraven v různ…
 Jak uvařit indickou fazolovou polévku | recept
 Indická fazolová polévka | recept. Tuto hustou a sytou zeleninovou polévku je možné podávat i jako hlavní jídlo ve všední den. Sta…
 Jak grilovat lososa i jiné ryby 
 Grilovaný losos | recept. Chcete grilovat zdravě? Grilujte ryby. Ryby by se měly objevovat v našem jídelníčku co nejčastěji, zejména mořské ryby jsou…




Diskuze k článku