Přejít k hlavnímu obsahu

Jak upéct mrkvovou bábovku | recept

Mrkvová bábovka | recept. Mrkev se v české kuchyni uplatňuje hlavně v slaných pokrmech, ale lze ji výborně využít i ve sladkých jídlech. Když se mrkev upeče, má jemně nasládlou chuť, čehož se využívá i v tomto receptu. Díky mrkvi je bábovka úžasně šťavnatá a kyprá. Z obyčejné bábovky tak snadno vytvoříte neobyčejnou pochoutku. Její příprava není nijak náročná, zvládne ji i opravdový začátečník.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Jak upéct bábovku z dýně | recept
Bábovka z dýně | recept. Hokkaido dýně propůjčí pečeným moučníkům svoji krásnou žlutou barvu, což je výhodou zejména v zimním období, kdy vejce nemají…
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.