Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit luxusní žampionovou polévku | jednoduchý recept

Jak uvařit luxusní žampionovou polévku | jednoduchý recept

Rychlou a jednoduchou žampionovou polévku budete mít hotovou za 45 minut, z toho 15 minut potřebujete na přípravu ingrediencí a 30 minut se bude polévka vařit. Jemně kořeněnou a zajímavou chuť dodají listy šalvěje. V seznamu ingrediencí je uvedena sušená bylinka, ale pokud ji zrovna nemáte k dispozici a na zahrádce šalvěj pěstujete, přidejte ji čerstvou. Jen raději o lžičku až dvě více (sesychací poměr šalvějového listu – 5:1). 

Jak šalvěj využít i jinak a jak ji vypěstovat se můžete dočíst v našem dřívějším článku zde.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.