Přejít k hlavnímu obsahu

Jak uvařit tarhoňu, výtečnou přílohu, jež může sloužit i jako levné hlavní jídlo

Že jste o tarhoni nikdy neslyšeli? Ale s velkou pravděpodobností ano, jen si to nepamatujete. Většina z nás ji ochutnala už v dětství, protože do jídelníčku ji zařazují i školky a základní školy. Přestože oblíbenějšími přílohami jsou brambory a rýže, neprávem opomíjená tarhoňa je stejně tak výtečná. Jen o ní jednoduše mnozí „nevědí“, nebo si na ni během nákupů a plánování jídelníčku nevzpomenou. Přitom použít se dá jak na přípravu pokrmů, tak na doplnění polévky atd. Nejoblíbenější je snad v Maďarsku nebo na Slovensku.

Diskuze k článku

Přidat komentář

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.