parmazán

Jak na zapečenou brokolici s parmazánem | recept

Zapečená brokolice s parmazánem | recept. Brokolice vzbuzuje velmi rozporuplné emoce. Někdo na ni nedá dopustit, jiný k ní chová hluboký odpor. Přitom je to škoda, brokolice je velice variabilní zelenina, lze ji použít v mnoha různých podobách a...

Jak připravit tortellini jako špízy | recept

Tortellini jako špízy | recept. Tortellini jsou druh těstovin. Mají tvar kloboučku a jsou plněné různými náplněmi například špenátem, ricotou, houbami, šunkou. Dostanou se v obchodech buď sušené, nebo chlazené. Doporučuji kupovat raději ty chlazené...

Jak upéct krůtí plátky v listovém těstě | recept

Krůtí plátky v listovém těstě | recept. Pečivo z listového těsta je, pokud máte těsto jako polotovar, rychle hotové a chutná téměř všem. Navíc je bezpočet variant na náplně, ať už sladké nebo slané. S listovým těstem si kuchařka s fantazií zkrátka...

Jak uvařit domácí plněné těstoviny s pestem | recept

Domácí plněné těstoviny | recept. Příprava domácích těstovin sice zabere trochu více času a vyžaduje i dávku trpělivosti, ale výsledný pokrm vás odmění lahodnou chutí. Podle následujícího receptu si připravíte těstoviny plněné ricottou. Pro přípravu...

Jak udělat bylinkovou polentu s parmezánem | recept

Bylinková polenta s parmezánem | recept. Polenta se v české kuchyni ještě příliš nezabydlela. Přitom jde o velice rychlou a chutnou surovinu, která poslouží jako skvělá příloha. Podle následujícího receptu polentu dokáže připravit i úplný začátečník...

Jak udělat bylinkovou celozrnnou omeletu s parmazánem a jarní cibulkou | recept

Bylinková celozrnná omeleta s parmazánem a jarní cibulkou | recept. Omelety jsou oblíbenou rychlou večeří nebo lehkým obědem. Stačí vám na ně pouze pár ingrediencí a jedna pánev. Během chvíle máte teplý pokrm na stole. Nechte se inspirovat...

Jak uvařit pohanku s glazovanou červenou řepou a parmazánovým vejcem | recept

Jak uvařit pohanku s glazovanou červenou řepou a parmazánovým vejcem | recept. Červená řepa je v poslední době módní potravinou. Objevíte ji ve všech možných receptech na mnoho různých způsobů. Zkuste ji přidat do pohanky a vykouzlíte tak...

Jak připravit gratinovaný celer | recept

Gratinovaný celer | recept. Celer je velice univerzální zeleninou. Při jeho využívání v kuchyni se vůbec nemusíte omezovat pouze na omáčky a vývary. Má velice výraznou chuť i vůni, která je v kombinaci se smetanou a sýrem naprosto výborná. V tomto...

Jak uvařit rajskou polévku s bazalkou | recept

Rajská polévka s bazalkou | recept. Rajčatovou polévku děti milují, dospělí většinou méně. Když ale zkusíte polévku podle tohoto receptu pocházejícího z Itálie, možná jí přijdete na chuť. Tajemství dobré rajské polévky je v rajčatech, musejí být...

Jak uvařit těstoviny s domácím rukolovým pestem | recept

Těstoviny s domácím rukolovým pestem | recept. Bazalkové pesto zná určitě každý milovník těstovin. Jde o studenou omáčku, jejímž základem je obvykle právě bazalka, parmazán, ořechy a olivový olej. Pesto lze však připravit i z jiných zelených bylinek...

Stránky