Přejít k hlavnímu obsahu

trávení

Nejnovější články v kategorii

Víte, že kajenský pepř není pepř? Výraz kajenský je počeštěný název pro papriky odrůdy Cayenne. Český název pepř vznikl nepřesným překladem z angličti…
Metabolismus je látková přeměna. Díky působení enzymů dochází v těle k přeměně látkové a energetické. Metabolismus zahrnuje výstavbu nových životně dů…
Šípky jsou velice zdravou plodinou, napomáhají k posílení imunity, mají blahodárné účinky na močové cesty a také pozitivní vliv na naše trávení. Vyzko…
Jídlo pijte, tekutiny kousejte. Tak zní zlaté pravidlo zpracování potravy v ústech. Správné kousání totiž nastartuje trávicí proces, připraví žaludek…
Lékořice lysá je vytrvalá rostlina, která žije mnoho let. Lékořice se ve velkém pěstuje na jihu Evropy, odkud k nám také přišla. Lékořice miluje subtr…
Střevní chřipka neboli gastroenteritida je velmi nepříjemné onemocnění, které postihuje obvykle celou trávicí soustavu. Jde vlastně o akutní zánět stř…
Subscribe to trávení
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.