zapékání
Nejnovější články v kategorii
Jak připravit plněná bramborová hnízda | recept jak využít zbylé uvařené brambory. Bramborová hnízda s vejcem jsou výbornou přílohou ke špenátu. Uplat…
Následující nápad je tak jednoduchý, že je zbytečné uvádět přesné množství jednotlivých ingrediencí. Ať už zvolíte poměr jakýkoliv, výsledek bude pove…
Zapečený květák s uzeninou | recept. Květák je na trhu po celý rok, ale podzimní květák, vypěstovaný na poli nebo zahrádce, má mnohem lepší chuť. S ry…
Jak zapéct lilky s tuňákem | recept. Ještě nedávno byl u nás lilek (baklažán) málo používanou plodovou zeleninou. Poslední dobou získává na oblibě a j…
Gratinované drůbeží řízky s rajčaty a sýrem | recept. Ráda připravuji jídla z drůbežího masa. Jsou rychle hotová, maso je krásně měkké a navíc le…
Jak upéct vepřové maso v cibuli | recept. Vepřové maso s cibulí je další recept na jídlo z jednoho hrnce. Minimum surovin, práce i nádo…
Jak upéct vinnou klobásu s cibulí, houbami, kyselým zelím a pivem | recept. Recept na netradiční úpravu bílé vinné klobásy pochází z polské kuchyně. P…
Chutná hnízda z mletého masa s vejci | recept. Pokrmy z mletých mas jsou většinou rychle hotové a nedají moc práce. Hnízda podle násled…
Zapékané těstoviny se špenátem a uzeným masem | recept. Těstoviny a špenát, nejde vám to dohromady? Zahoďte předsudky a vyzkoušejte následující recept…
Zapečená rajčata s mletým masem | recept. Papriky plněné mletým masem jsou všeobecně známé, ale vyzkoušeli jste někdy rajčata? Jsou výborná a pro strá…