Jak uvařit kuřecí kari | recept
17. Srpen 2013
Recept na kuřecí kari. Kari připravte den dopředu. Díky tomu se chutě propojí a lépe vyniknou. Suroviny na kuřecí kari koupíte v supermarketu v exotickém koutku nebo u asijských prodejců zeleniny. Pro šest až osm porcí kuřecího kari budete potřebovat 1,5 kg kuřecích prsou. Dobrou chuť!
Další zajímavé články
Jak připravit kuřecí kari s indickými plackami | recept
Kuřecí kari s indickými plackami | recept. Indická kuchyně má dnes i u nás spoustu příznivců. Pokud zrovna ve vašem městě nemáte indickou restauraci n…
Jak připravit pikantní salát z nakládaných oliv | recept
Jak připravit pikantní salát z nakládaných oliv | recept. Olivy se většinou používají na ozdobu nebo jen jako doplněk salátů a dalších pokrmů. V…
Jak upéct kachnu – kachna pečená na kmínu | recept
Upéct dobrou kachnu je jednodušší, než leckterému kuchařskému elévovi možná připadá. Vlastně jediné, na čem opravdu záleží, aby se pečená kachna jen r…
Jak udělat slaný závin z listového těsta a kuřecího masa | recept
Recept na slaný závin z listového těsta a kuřecího masa – Kuřecí řízky lze snadno připravit i jinak než jen v trojobalu anebo v přírodní variantě. Vyn…
Jak uvařit světové batátové kari s arašídy | recept
Jak uvařit světové batátové kari s arašídy | recept. Výtečná indická specialita plná exotických chutí a vůní, jejíž podstatou je výrazně pikantní a ne…
Diskuze k videu