Co je potřeba

8 jehněčích žebírek
sůl
mletý bílý pepř
hladká mouka
2 lžíce oleje
1 velká cibule
1 lžíce másla
100 g tvrdého sýra
1-2 vejce
worcesterká omáčka

1

Odblaněná žebra zbavíme přebytečného tuku, částečně odkrojíme od kosti a na okrajích nařízneme a zlehka naklepeme.

2

Osolíme, opepříme, obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji.

3

Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný sýr, vejce a ochutíme kapkami omáčky.

4

Směs naneseme na opečená žebra a na grilu zapečeme.

5

Žebírka podáváme s pečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Tipy

Sýrovou krustu můžeme zpestřit nadrobno nakrájenou petrželkou.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
4
Average: 4 (1 vote)