Co je potřeba

8 jehněčích žebírek
sůl
mletý bílý pepř
hladká mouka
2 lžíce oleje
1 lžíce másla
1 velká cibule
100 g tvrdého sýra
1-2 vejce
worcesterská omáčka

1

Odblaněná jehněčí žebírka zbavíme přebytečného tuku.

2

Částečně odkrojíme od kosti, na okrajích nařízneme a zlehka naklepneme.

3

Osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji opečeme.

4

Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný sýr, vejce a ochutíme kapkami omáčky.

5

Směs naneseme na opečená žebírka a na mřížce rozehřátého grilu zapečeme.

6

Zapečená žebírka podáváme s pečenými bramborami nebo zeleninovým salátem.

Hodnocení

Vaše hodnocení: Žádné
4.6
Average: 4.6 (5 votes)