Přejít k hlavnímu obsahu

oběd

Jak uvařit zeleninové rizoto | recept
Zeleninové rizoto | recept. Rizoto je původem italské hlavní jídlo, připravované z rýže Arboria s kulatými zrnky. Rizoto je variabilní pokrm, lze…
Jak připravit kuřecí frikasé | recept
Kuřecí Frikasé | recept. Frikasé je vlastně jiný výraz pro zadělávanou slepici nebo kuře. Jde o starý kuchařský postup, který se od svého vzniku výraz…
Jak připravit skládané řízky | recept
Skládané řízky | recept. Řízky – jednoduché jídlo, které zvládne připravit úplně každý. I tak zdánlivě obyčejný pokrm můžete ozvláštnit různými úprava…
Jak připravit kedlubnové zelí | recept
Kedlubnové zelí | recept. Zkuste si podle našeho receptu uvařit zelí z kedlubnů. Kedlubny jsou šťavnaté, přirozeně sladké a nepotřebují dochucovat jak…

Nejnovější články v kategorii

Zapečený květák s uzeninou | recept. Květák je na trhu po celý rok, ale podzimní květák, vypěstovaný na poli nebo zahrádce, má mnohem lepší chuť. S ry…
Skládané řízky | recept. Řízky – jednoduché jídlo, které zvládne připravit úplně každý. I tak zdánlivě obyčejný pokrm můžete ozvláštnit různými úprava…
Subscribe to oběd