Přejít k hlavnímu obsahu

Jak připravit špenátovou roládu s vlákninou | recept

11. Červen 2014

Z čerstvého špenátu, cherry rajčat, cibule, mandlí, mrkve a lněné vlákniny lze připravit výbornou špenátovou roládu. Studený pokrm je vhodný nejen jako zajímavé zpestření jídelníčku, ale i při držení redukčních diet při nadváze. Roládu z mrkve a lněné vlákniny plněnou špenátovou směsí lze dochutit také pepřem, červenou nebo chilli paprikou dle chuti. Recept vyzkoušejte a podělte se o své dojmy. Dobrou chuť!

Autor: chorche
Hodnocení

Diskuze k videu

Další zajímavé články

Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.