Zvěřina

Jak upéct králíka na zelenině a se smetanou | bezkonkurenční recepty

Tři bezkonkurenční recepty na králíka. Králík upečený na zelenině a podávaný se smetanovou omáčkou, to je pochoutka nad...

Jak uvařit králíka na smetaně | recept

Králík na smetaně recept. 1 králík nám vyjde na 6 porcí králíka na smetaně. Pro recept na králíka na smetaně si...

Jak udělat kuře à la bažant | recept

Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží...

Jak připravit králičí stehna na červeném zelí | recept

Připravíme si králičí stehna na červeném zelí. Králičí maso je hlavně ve Francii velice vyhledávanou pochoutkou....

Jak připravit bažanta po myslivecku | recept

Bažant po myslivecku recept. Maso z bažanta je suché, a proto jej v při úpravě obvykle obložíme slaninou. Stejně tak to...

Jak připravit jelení kotlíkový guláš | recept

Jelení kotlíkový guláš | recept. Jelení maso je výživné a poměrně lehce stravitelné. Zkuste si jej upravit i vy. Tento...

Jak připravit kančí hřbet na houbách | recept

Kančí hřbet na houbách - recept. Dopřejme si zvěřinové hody i doma. Tentokrát si připravíme chutné kančí maso, zvolíme...
Obrázek není k dispozici

Jak udělat kachnu na pomerančích

Pečená kachna na pomerančích, to je výborná francouzská delikatesa. Postupujte podle pravého receptu na pečenou kachnu...
Obrázek není k dispozici

Jak na nadívanou pečenou kachnu | recept

Nadívaná pečená kachna recept. Nadívaná pečená kachna, to je jídlo, které si s radostí můžete jednou za čas určitě...

Jak uvařit jelení guláš | recept

K podzimnímu období patří zvěřina. Vyzkoušejte si připravit vynikající jelení guláš na víně, který Vaši kuchyň krásně provoní kořením a svou silnou chutí potěší Váš jazýček. Příprava jeleního guláše je sice časově náročnější, ale jeho chuť za to...

Jak udělat kuře à la bažant | recept

Kuře à la bažant, recept. Kuře připravené na způsob bažanta – kuře à la bažant – je tradiční recept. Proč se stále drží na špici kuřecích předpisů? Protože kuře à la bažant je moc dobré. Kuře má tak vyváženou chuť, že se snad ani nemůže „přejíst“....

Jak upéct králíka na zelenině a se smetanou | bezkonkurenční recepty

Tři bezkonkurenční recepty na králíka. Králík upečený na zelenině a podávaný se smetanovou omáčkou, to je pochoutka nad pochoutky. Jenže co když někdo nemá smetanu rád, a nebo ji nesmí? Nabízíme návod, jak udělat při jednom receptu králíka na tři...

Jak upéct křupavou pečenou kachnu | recept

Recept na křupavou pečenou kachnu. Hledáte-li neotřelý recept na přípravu voňavé a křupavé pečené kachny, pak jste na správném místě. Recept na pečenou kachnu je následující: Připravte si 1 omytou a osušenou kachnu, 1 kávovou lžičku koření pěti vůní...

Jak uvařit bažantí polévku | recept

Recept na bažantí polévku. Jemné bažantí maso je lahodná pochoutka, které je nejchutnější v lovné sezóně, tedy od listopadu do konce ledna. Dokonce má mnohem méně tuku než kuře, a tak se skvěle hodí jako dietnější pokrm. Na přípravu bažantí polévky...

Jak udělat králíka po jesenicku | recept

Bezkonkurenční recept na králíka! Mimořádně podařená variace na úpravu králíka v podání šéfkuchařů televize Polar Mirka Horáka a Tomáše Smočka určitě zaujme i vás. Jako přílohu ke králíkovi po jesenicku budeme podávat kopřivové a špenátové noky....

Jak upéct králíka na černém pivu | recept

Pečený králík na černém pivu recept - na pekáči dneska skončí králík na černém pivu. Nejprve si ukážeme, jak se musí králík správně naporcovat. Nezapomeneme na naložení králíka do marinády a můžeme králíka péct s bůčkem a na černém pivu....

Jak připravit jelení kýtu na portském víně | recept

Na tento recept potřebujete 600 g jelení kýty bez kosti, 50 g slaniny, 200 g mrkve, celeru, petržele, 25 g hladké mouky, 4 lžíce oleje, 4 dl vývaru, 1 dl portského vína nebo sherry, 1 lžíci rajčatového protlaku, 1 lžíci másla, 2 čerstvé hrušky, 1...

Jak uvařit králíka na smetaně | recept

Králík na smetaně recept. 1 králík nám vyjde na 6 porcí králíka na smetaně. Pro recept na králíka na smetaně si připravíme dále jednu cibuli, dvě polévkové lžíce oleje, masox, 250 ml kysané smetany, 2 polévkové lžíce hladké mouky, sůl, pepř trochu...

Jak připravit dančí kýtu s těstovinami | recept

Zvěřina patří mezi méně používaná masa, což je ovšem veliká škoda. Zvěřina je totiž velmi zdravé maso, které při správné úpravě skvěle chutná. Video přináší skvělý recept na úpravu dančího masa – pochutnáte si!

Stránky