Přejít k hlavnímu obsahu

povidla

Jak udělat jablečná povidla | recept
Recept na domácí jablečná povidla. Jablečná povidla jsou tradičním produktem českých a moravských domácností. Některé moučníky – například kynuté závi…
Obrázek není k dispozici
Jak zpracovat starší zavařeniny
Situace, že se nám ve spíži nebo ve sklepě nahromadilo větší množství zavařenin, není neobvyklá. Pro přímou konzumaci na ně nemáme chuť, na darování u…
Jak upéct Šumavský povidloň | recept
Šumavský povidloň | recept. Zákusky z odpalovaného těsta chutnají dětem i dospělým. A nemusejí to být jen věnečky, větrníky či banánky. Na dovolené na…

Nejnovější články v kategorii

Zmrzlé koláče | recept. Koláčkům pečeným podle dnešního receptu se u nás říká „zmrzlé“. Je to proto, že k zadělání těsta se používají studené suroviny…
Povidla z třešní | recept. Třešně obsahují i více než 80 % vody a asi 18 % ovocného cukru, minerály a vitaminy. Zlepšují trávení, jsou doporučovány př…
Šumavský povidloň | recept. Zákusky z odpalovaného těsta chutnají dětem i dospělým. A nemusejí to být jen věnečky, větrníky či banánky. Na dovolené na…
Subscribe to povidla
Teď už vám neuteče žádný recept nebo návod.

Všechny nové recepty, sezónní rady, tipy a návody najdete v pravidelném JakTak zpravodaji ve své e-mailové schránce. ZDARMA.