Jak zapéct kotlety v hlávkovém zelí | recept
20. Červen 2020
Zapečené kotlety v hlávkovém zelí | recept. Zelí se dá připravit na mnoho způsobů. Je oblíbenou přílohou, v kombinaci s jinými druhy zeleniny slouží k přípravě salátů a je součástí řady krajových specialit. Zelí je na trhu dostatek celý rok, a proto si následující specialitu můžete uvařit kdykoli, nejen na podzim.
Co je potřeba
- 4-6 vepřových kotlet bez kosti (nebo plátky krkovice)
- malá hlávka zelí
- 1 cibule
- malá konzerva rajského protlaku
- 1 chilli paprika
- 3 rajčata (několik cherry rajčat)
- 120 ml bílého vína
- lžička sladké papriky
- sůl
- hladká mouka
- sádlo
- voda
Související články
Další zajímavé články
Jak usmažit nudličky z vepřového masa s lilkem | recept
Nudličky z vepřového masa s lilkem | recept. Lilek je zelenina, která stále více získává na oblibě. Setkat se s ním můžete v mnoha úpravách a to i tam…
Jak upéct pizzu z polenty | recept
Pizza z polenty | recept. Polenta je kaše připravená z kukuřičné mouky nebo krupice rozmíchané ve vodě. Podává se jako samostatný pokrm i jako příloha…
Jak udělat bramborové placičky s masovou směsí | recept
Bramborové placičky s masovou směsí | recept. Následující recept by se dal nazvat 2 v 1, je to spojení zdánlivě nesourodých jídel. Bramborové placičky…
Jak připravit vepřové kostky na zázvoru
Jak připravit vepřové kostky na zázvoru | recept z vepřového masa. Vepřové kostky na zázvoru je jídlo s malým množstvím šťávy, výrazně kořeněné a…
Jak uvařit dýňové chilli | recept
Dýňové chilli | recept. Dýňové chilli je na naše poměry neobvyklé jídlo. Skládá se pouze ze zeleniny a je tudíž vhodné i pro vegetariány. Doporuč…
Diskuze k článku